Menu Sluiten

Onderzoek Saneringstechnieken

Tauw wil bijdragen aan een duurzame omgeving. Samen met onze klanten. Want de kwaliteit van het milieu en de leefomgeving kan altijd beter. Zolang wij daarvan overtuigd zijn, blijven we bestaan. Professionals met duurzame oplossingen.

Europees milieukundig adviesbureau

TAUW is een Europees advies- en ingenieursbureau met een sterke positie in milieuadvies en de duurzame ontwikkeling van de leefomgeving. Vanuit vestigingen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Spanje en Italië werken wij met ruim 1.200 medewerkers aan een mooie, schone, veilige en duurzame leefomgeving.

Wij geven vorm aan een vitale leefomgeving

Onze toegewijde professionals bieden betekenisvolle oplossingen door sterke expertise te combineren met waardevolle partnerschappen. It”s not just a daily job, it”s… a living ambition

Voor wie

Vakgebieden

Tauw is te vinden op 5 locaties in België. Zo kunnen we niet alleen een landelijk adviesbureau zijn, maar ook een fijne en vertrouwde regionale partner.

Meer info

tags: Asbestinventaris – Beleidstudies – Bodemattest – Bodemonderzoek – Bodemonderzoeken Uitvoeren – 

Wenst u meer info over onderzoek saneringstechnieken kijk dan vlug op https://www.tauw.be/ | saneringstechnieken en het onderzoek hiervan

Bodemsanering | Bouw | Milieu | Analyse Veiligheid | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Onderzoek saneringstechnieken

toggle navigation partnerlogin home opleidingen vca examens vca basis vca leidinggevenden vcu interim leidinggevenden examenreglement examenverloop diplomaregister inschrijven duplicaat attest aanvragen vergunningen milieuvergunningen doorlichting vergunningen milieucordinator type b a omgevingsvergunning veiligheid veiligheidscordinatie vca begeleiding vca vca vca p vcu besacc begeleiding asbest amp sloop asbest algemeen asbestinventaris beheer amp advies sloopopvolgingsplan asbestanalyses asbestlaboratorium advies bij brand vacatures contact times coming soon online opleidingen geel maart beste klanten beconsult heeft besloten om alle opleidingen en examens die direct contact vragen te annulerentot en met april. tussentijds zullen wij de situatie evalueren en steeds nieuwe updates publiceren. Mails zullen van thuis uit wel beantwoord worden onderzoek saneringstechnieken zijn zeer gewaardeerd coming soonbeconsult werkt momenteel een aantal interactieve online opleidingen uit.

terra engineering amp consultancy diensten orinterend bodemonderzoek verkennend bodemonderzoek beschrijvend bodemonderzoek saneringsproject technisch verslag en grondverzet sloop en asbestinventaris infiltratiestudies archeologie kwaliteit en veiligheid erkenningen contact saneringsproject bodemsaneringsprojecten en de milieukundige begeleiding van saneringswerken ontgravingen met verregaande stabiliteitsmaatregelen langdurige grondwateronttrekkingen grootschalige injecties de verontreinigingssituatie en de omstandigheden op het terrein maken van een sanering in vele gevallen een niet te onderschatten uitdaging Onze aanbeveling m.b.t. onderzoek saneringstechnieken Het is net deze uitdaging waarin tec door zijn deskundigheid en jarenlang opgebouwde ervaring het verschil maakt. Dit start met de opmaak van een opmaatgemaaktbodemsaneringsprojectwaarbij de verschillende toepasbare saneringstechnieken ten opzichte van elkaar worden afgewogen op vlak van rendement doe.

De discipline van Onderzoek saneringstechnieken

infosanterra.be home diensten grondwaterbehandeling tanksanering bodemonderzoek projecten referenties persartikels contact nederlands nederlands franais frans select page santerra is actief in de aankoop en het saneren van verontreinigde terreinen bodemluchtextractie een van de technieken die santerra u voorstelt voor het saneren van uw grond is bodemluchtextractie. Bij bodemluchtextractie zorgt het ontrekken van bodemlucht ervoor dat schadelijke stoffen uit de onverzadigde zone worden verwijderd en er opnieuw een aanvoer ontstaat aan schone lucht. Door het continu verversen van de bodemlucht via dit ingenieus systeem wordt de bovenste laag van het grondwater verschoond. Bodemluchtextractie de oplossing voor uw verontreinigd terrein bodemluchtextractie is slechts n van de voorbeelden van de verschillende technieken die santerra kan toepassen om uw verontreinigd terrein weer gezond en bruikbaar te maken. Santerra beschikt n.