Menu Sluiten

Bodemsaneringsdeskundige

Tauw wil bijdragen aan een duurzame omgeving. Samen met onze klanten. Want de kwaliteit van het milieu en de leefomgeving kan altijd beter. Zolang wij daarvan overtuigd zijn, blijven we bestaan. Professionals met duurzame oplossingen.

Europees milieukundig adviesbureau

TAUW is een Europees advies- en ingenieursbureau met een sterke positie in milieuadvies en de duurzame ontwikkeling van de leefomgeving. Vanuit vestigingen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Spanje en Italië werken wij met ruim 1.200 medewerkers aan een mooie, schone, veilige en duurzame leefomgeving.

Wij geven vorm aan een vitale leefomgeving

Onze toegewijde professionals bieden betekenisvolle oplossingen door sterke expertise te combineren met waardevolle partnerschappen. It”s not just a daily job, it”s… a living ambition

Voor wie

Vakgebieden

Tauw is te vinden op 5 locaties in België. Zo kunnen we niet alleen een landelijk adviesbureau zijn, maar ook een fijne en vertrouwde regionale partner.

Meer info

tags: Asbestinventaris – Beleidstudies – Bodemattest – Bodemonderzoek – Bodemonderzoeken Uitvoeren – 

Wenst u meer info over bodemsaneringsdeskundige kijk dan vlug op https://www.tauw.be/ | een deskundige voor bodemsanering

Milieu | Bodemsanering | Bouw | Analyse Veiligheid | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Bodemsaneringsdeskundige

bodemluchtextractie expert in bodemsaneringswerken menu wat doet becon becon bodemsanering de historiek van becon ontgravingswerken door becon grondwatersaneringen door becon bodemluchtextractie en persluchtinjectie biologische remediatie en barrieres projectreferenties vacatures bij becon contacteer becon data protection notice historiek becon bvba is in opgericht als een bedrijfs en milieuadviesbureau dat afgekort staat voor bedrijfs en enviro consultants. Vanuit de aanwezige expertise werd er bij aanvang gefocust op de bodemsaneringsproblematiek in vlaanderen. Het was ook de periode dat vlarebo vlaams reglement bodemsanering boven het doopvont werd gehouden. Door het invoege gaan van vlarebo kwam er op de bodemsaneringsmarkt een duidelijke maar ook een terechte scheiding tussen de taken en verantwoordelijkheden van de erkende bodemsaneringsdeskundige de onderzoeker en de aannemer bodemsaneringswerken de uitvoerder bodemsaneringsdeskundige informatie inwinnen Gezien de complexe materie ervaarde becon bvba op de markt echter de nood a.

taal sitemap diensten erkenningen referents contact login advies op maat deskundig creatief en efficieumlnt erkenningen erkend bodemsaneringsdeskundige type ii ovam vlaanderen copy rimeco milieu verkoopsvoorwaarden .

Data over Bodemsaneringsdeskundige

jump to navigation studiebureau voor bodemonderzoek english nederlands english franais over envirosoil historiek regionale werking certificaten expertise uitrusting vacatures projectleider vlaanderen oostkamp projectleider brussel wallonie technical account manager medewerker buitendienst home bodemonderzoek indicatief onderzoek afperkend onderzoek risicoanalyse bodemsanering waterbodem en sediment bodembeheer bodemsanering ontwerp bodemsanering uitvoering grondverzet calamiteiten schadegevallen second opinion grondboringen en in situ techniek grondboringen grondwaterbemonstering en monitoring infiltratiestudies pompproeven en bemalingsstudies mip membrane interface probe sonderingen en grondmechanische karakteristieken secundaire grondstoffen sloopinventaris en sloopopvolgingsplan asbest en asbestinventaris granulaten over envirosoil historiek regionale werking certificaten Een alternatief voor bodemsaneringsdeskundige exp.